Bel voor een offerte op maat 0344-682072

 

Uw professionele schilders in Zoelen

U bent altijd gegarandeerd van topkwaliteit schilderwerken door onze schilders in Zoelen. Als schilder gaat Schildersbedrijf Van den Berg & Den Haan altijd voor het beste resultaat en de beste kwaliteit, maar ook voor die extra dimensie welke goed schilderwerk kan bieden. Een bepaalde kleur of verftechniek kan namelijk net het verschil maken in uw interieur. Er zijn zoveel keuzes en zoveel mogelijkheden dat het soms moeilijk is de juiste verf of kleur te selecteren. Gelukkig kunt u bij Schildersbedrijf Van den Berg & Den Haan terecht voor een professioneel kleuradvies op maat. Maar ook voor binnen- en buitenschilderwerk. En ten slotte, voor die speciale finishing touch welke uw woning of bedrijfspand net dat beetje extra persoonlijkheid geeft. Onze diensten nog even voor u op een rij:

Kleur- en verfadvies

Dankzij de jarenlange ervaring van Schildersbedrijf Van den Berg & Den Haan in Zoelen met betrekking tot de meest uiteenlopende schilderwerken, wordt u op persoonlijke en professionele wijze geholpen met het kiezen van de kleuren en verf. Onze schilders nemen hiervoor uw smaak en persoonlijkheid als uitgangspunt. Wij willen uw wensen concreet maken en helpen we u met het vinden van de kleuren waar u zo lang mogelijk van zult genieten.

Binnen- & buitenschilderwerk

Uw interieur wordt perfect geschilderd. Van uw trappenhuis, badkamer en keuken tot uw woonkamer, slaapkamer en werkkamer. In iedere kleur en met een duurzaam en esthetisch resultaat.

Voor buitenschilderwerk gelden andere regels, want de werken moeten immers heel wat weerbarstige weertypes kunnen weerstaan. Door het toepassen van specifieke schildertechnieken en speciale verfsoorten wordt uw huis klaargestoomd voor de winter.

 

Speciaal schilderwerk

U kunt Schildersbedrijf Van den Berg & Den Haan in Zoelen daarnaast ook inschakelen voor speciale schilderwerken. Wij kunnen met allerlei ondergronden aan de slag en beheersen ook verschillende decoratieve technieken.

Wij benaderen alle opdrachten met de snelheid van een professional en de precieze afwerking van een expert. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN:  0344-682072

CONTACTGEGEVENS

 

R. van Baak

Meergraaf 19

4011 GE Zoelen

 

0344-682072

info@schildersbedrijfzoelen.nl

 

 

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag: 8.00 - 19.00u

Zaterdag: 8.00 - 16.00u